Εργασία στο ραδιόφωνο


Υπάρχουν πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, κάποιοι γνωστότεροι από άλλους (πράγμα που δεν σημαίνει ότι είναι περισσότερο ακούσει). Από τις τοπικές σε εθνικές ραδιόφωνα στη νέα ψηφιακή εποχή, όπου το ραδιόφωνο φτάνει παντού, μπορείτε να ακούσετε ειδήσεις, αθλητικά, μουσική, ή προγράμματα συνέντευξης. Υπάρχουν χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς για να διαλέξετε.Όλα αυτά τα δίκτυα χρειάζονται DJs, τεχνικούς ήχου, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, σχολιαστές… διευθυντές προγραμμάτων. Ανάλογα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας θα έχετε ένα ευρύ φάσμα των θέσεων για να διαλέξετε.Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης του δικού σας ραδιοφώνου, το οποίο γίνεται ευκολότερο λόγω των ψηφιακών μέσων και του Διαδικτύου.

Εργασία σε κρουαζιέρες
Τα κρουαζιερόπλοια έχουν πολλές δυνατότητες. Σε όλα αυτά χρειάζονται μουσικούς, χορευτές, DJ, τεχνικούς ήχου… επιπλέον, η εργασία σε αυτόν τον κλάδο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψει τον κόσμο με τη συμμετοχή στην μουσική επιχείρηση.

Ενορχηστρωτές και συνθέτες
Είναι μια άλλη επιλογή για να εργαστούν στον κόσμο της μουσικής. Αν και δεν είναι εύκολο να βρω δουλειά σε αυτό το επάγγελμα, αν έχετε το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά, μπορείτε να βρείτε μια επαγγελματική διέξοδος που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.Μερικές συμβουλές για την εργασία ως συνθέτης ή ενορχηστρωτής είναι: συνάντηση ανθρώπων από τον κόσμο, τρέχει για διαγωνισμούς( τα τραγούδια σας θα ακουστεί από επαγγελματίες), ερευνώντας εταιρείες που προσλαμβάνουν συνθέτες, στέλνοντας τα τραγούδια σας σε διευθυντές κόσμο της μουσικής…

Δάσκαλος μουσικής


Μπορεί να είναι μία από τις πιο επαναλαμβανόμενες επιλογές για όλους εκείνους τους ανθρώπους που κινούνται στον κόσμο της μουσικής. Από τη διδασκαλία φωνητικής μουσικής σε όργανα, στην ηλεκτρονική μουσική, στη σύνθεση… υπάρχουν πολλές επιλογές, απλά πρέπει να βρείτε τη θέση σας.

Εθελοντές σε συναυλίες
Για τους μουσικούς, καθώς και τους λάτρεις της μουσικής, φεστιβάλ, συναυλίες, κλπ., προσφέρουν συχνά επιλογές για να εργαστούν ως εθελοντής. Κανονικά, δεν υπάρχει χρέωση γι ‘ αυτό, αλλά θα δουλεύουμε σε ένα μουσικό περιβάλλον. [Δείτε αυτόν τον οδηγό για να εργαστούν σε φεστιβάλ μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου]

Μουσικός
Αν είσαι μουσικός, αν έχεις μπάντα ή να πάει σόλο, πρέπει να επωφεληθείτε από όλες τις πηγές που παρουσιάζονται σε σας και τα δύο στο δρόμο, χρησιμοποιώντας τα πιο πολυσύχναστα μέρη, όπως είναι παρούσα στις κύριες ιστοσελίδες όπως το Bandcamp, όπου εκατομμύρια αναπαραγωγές ήχου καθημερινά και στην οποία πολλοί μουσικοί της εποχής είναι να γίνουν γνωστά διεθνώς.

Τεχνικοί ήχου
Περιττό να πούμε ότι, όντας ένας τεχνικός ήχου είναι ένα από τα βασικά έργα για τη μουσική. Από την αρχή μιας συναυλίας μέχρι την εγγραφή ενός δίσκου, ήχους για τον κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ… ο τεχνικός ήχου είναι ένα παρόν επάγγελμα με το οποίο μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε πολύ. [Μαθήματα τεχνικών ήχου]

χορός
Μια θέση με τεράστιες δυνατότητες για τη διδασκαλία και έστω και περιστασιακά εργάζονται σε tablaos, μπαρ, εστιατόρια, στάδια, θέατρα… δουλεύοντας ως χορευτής ή εκπαιδευτής χορού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστείτε απολαμβάνοντας τη μουσική.

Μουσικός Επιχειρηματίας
Επίσης γνωστό στις Ηνωμένες Πολιτείες ως το Bussines Music Man, είναι υπεύθυνος για τη μουσική επιχείρηση. Αυτό το είδος της εργασίας απαιτεί προηγούμενες μελέτες (αν και όχι πάντα) να γίνει επαγγελματίας στον κόσμο της μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here