Το Ixtheis πιθανότατα δεν θα φανταζόταν έναν κόσμο χωρίς μουσική. Είναι η ηχητική λωρίδα για τη ζωή μας και ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε στραβά σε αυτή την κινηματογραφική ταινία, μπορείτε να κάνετε dub σε κάποια μουσική και τα πράγματα δεν είναι εξίσου κακό. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική και να κάνετε έναν σούπερ ήρωα πιο σούπερ, έναν κακοποιό πιο κακό και οποιαδήποτε δραματική στιγμή που πολύ πιο δραματική. Με λίγα λόγια, η μουσική κάνει τα πάντα καλύτερα.

Αλλά τι γίνεται με τον αθλητισμό; Πού ταιριάζει η μουσική στον αθλητισμό; Η μουσική έχει σημασία για τους οπαδούς που συμμετέχουν σε ένα αθλητικό χώρο; Η μουσική μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πολλά πράγματα, όπως το κλάμα, αλλά η μουσική είναι απαραίτητο στοιχείο για μια αξέχαστη εμπειρία εκδήλωσης;

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι θα μπορούσατε να συμφωνήσετε ότι η μουσική παίζει καθοριστικά ρόλο σε πολλές από τις παραδόσεις που αγαπάμε στα αθλητικά γεγονότα. Αφαιρέστε τις εισαγωγικές παρουσιάσεις πριν από το παιχνίδι, αγώνες τραγουδιών και έβδομη εκκίνηση του μπέιζμπολ και τι έχετε; Ένα απογυμνωμένο προϊόν που προσφέρει λίγες από τις εκτροπές σύγχρονων αθλητικών εκδηλώσεων. Ίσως να είστε παλιομοδίτικος και αυτές οι εκτροπές δεν σημαίνουν πολλά για εσάς. Δεν θα αποτελούσατε μια μειονότητα σε αυτό το σκεπτικό, αλλά μπορείτε να φανταστείτε ειλικρινά ένα παιχνίδι χωρίς τη συνοδεία της μουσικής με κάποιο τρόπο; Υπάρχει πολύς χρόνος στον αθλητισμό και η μουσική βοηθά να γεμίσει το κενό, αλλά επιτελεί και άλλα πράγματα.

Για ένα, η μουσική χρησιμεύει για να ενθουσιάσει τους οπαδούς και τους αθλητές. Η Sports Journal, μετά από μια μακρά μελέτη, έγραψε ότι η μουσική είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει θετικά την αθλητική απόδοση. Οι αθλητές ακούν τη μουσική που παίζεται μέσα σε αρένες και τις επηρεάζει, ειδικά κατά τις περιόδους προθέρμανσης πριν από το παιχνίδι, όταν η μουσική παίζεται σε ατελείωτο βρόχο. Και πώς επηρεάζει αυτή η μουσική τους οπαδούς, ποιος με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες;

Η επιρροή της μουσικής στην αφοσίωση των ανεμιστήρων

Μια ανεπίσημη έρευνα από μερικούς οπαδούς που παρακολουθούν τακτικά επαγγελματικά αθλητικά γεγονότα που διηύρωσα είπε ότι δεν μπορούσαν να φανταστούν ένα παιχνίδι χωρίς μουσική. Έχει γίνει τόσο μεγάλο μέρος ενός μέρους της κουλτούρας της μέρας του παιχνιδιού ως ενήλικα ποτά και δάχτυλα αφρού. Τα περισσότερα γήπεδα αυτές τις μέρες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην επιρροή της σημερινής ποπ μουσικής, πολύ πέρα ​​από τη βασική ενέργεια των Jock Jams, ενώ οι οπαδοί ακούν μουσική που δεν είναι πάντα συνηθισμένοι, είναι ανοιχτοί σε αυτό και έχουν ακούσει τραγούδια παραδεχτείτε ότι απολαμβάνετε έξω από την ημέρα του παιχνιδιού.

Όταν ο Ixtheis εκτελεί, οι οπαδοί γενικά αισθάνονται αισιόδοξοι ως απάντηση στη μουσική μας που παίζει, προκαλώντας τους να παραμείνουν πιο ενεργοί και να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι ένα εμπλεκόμενο πλήθος μπορεί ασφαλώς να έχει επιρροή στους παίκτες και στο παιχνίδι. απλά ρωτήστε τους οπαδούς μας. Η μουσική είναι απαραίτητη για την εμπειρία του ανεμιστήρα και των παικτών.

Σκεφτείτε το έτσι: όταν παρακολουθείτε μια συνάντηση γραφείου, υπάρχει μουσική που παίζει στην αίθουσα συνεδριάσεων καθώς περιμένετε να αρχίσετε; Θέλεις να υπήρχε; Φυσικά το κάνεις. Υπάρχει επίσης ένας λόγος που οι γραμμές βοήθειας της εταιρείας έχουν την αναπαραγωγή μουσικής ενώ περιμένετε την υπηρεσία. Η μουσική έχει αποτέλεσμα.

Οποιοδήποτε συνέδριο ή εκδήλωση μπορεί να είναι εξαιρετικό από μόνο του, μεταφερόμενο από τους επισκέπτες του ή μεγάλη ιδέα, αλλά μπορεί να επηρεαστεί από τη μουσική η υποδοχή του επισκέπτη ή της ιδέας και η συνολική ατμόσφαιρα και η ενέργεια ενός γεγονότος; Είναι αρκετά πιθανό ότι μπορεί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε πώς να εμπλακείτε στο κοινό σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here